Odeabank 8444 Servisi İle Sms Kredi Nasıl Alınır?

Odeabank sms ile kredi başvurusu yaparak anında kredimizi almak artık çok kolay, bilindiği üzere odeabank yerleşim yerlerinde şubesi az bulunan bankalar arasındadır bu durum dezavantaj yaratsa da İnternet ve mobil bankacılığa verdiği önemli yatırımlarla tüketicileri mobil bankacılığa yönlendirmektedir.

Bu durum bilinçli kullanıcıların işine gelmektedir ve bankacılıkla ilgili yapılan her işlemde zaman kazanmaktadır yani size iki müşteri profili çizmek istiyorum;  1. müşteri şubeye gidip vakit kaybederek bir çok belgeyle uğraşarak kredi çekerken, 2. Müşteri ise tek bir sms ile kredi başvurusu yaparak anında kredisini alıyor farklı anlatabildiysem ne mutlu bana.

odeabank 8444 sms ile krediOdeabank Sms İle Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Odeabank bu hizmetini tüm tüketicilere sunmaktadır yani Odeabank müşterisi olmanıza gerek yoktur, aradaki tek fark eğer Odeabank müşteri kaydınız varsa krediniz vadesiz hesabınıza anında geçer diğer türlü kredi başvurunuz onaylanırsa şubeye 30 dakikalığına uğrayarak hesap açtırmanız gerekmektedir.

Gelelim şimdi Odeabank'tan sms ile kredi başvurusu nasıl yapılır;




8444 odeabank sms bankacılığı servisine cep telefonumuzdan KREDIM yazıp boşluk bırakarak, T.C. Kimlik Numaranızı yazarak göndermeniz yeterlidir.

Örnek SMS;

Kime: 8444
Mesaj: KREDIM 83728391832

Sms ile kredi başvurunuzu yaptıktan kısa süre sonra odebank tarafından olumlu veya olumsuz geri dönüş sağlanacaktır. Eğer odeabank müşterisi değilseniz şubeye davet edildiğiniz taktirde yanınızda
  • Nüfus Cüzdanı
  • Kira Kontratı(Adres beyanı için muhtarlık belgesi de olabilir)
  • E-Devlet Şifreniz
  • Aylık gelirinizi belgeleyen bordro veya maaş yazısı.

Tek sms ile kredi alabileceğiniz bir diğer banka da Ziraat Bankası'dır.Ziraat Bankası 4747 Telefon Sms Bankacılığı yazımızda 1 sms ile nasıl kredi alabileceğinizi açıkça anlatmaya çalıştık.

Etiketler: odeabank 8444 servisi ile sms kredisi, odeabank sms ile kredi, odeabank 8444 sms ile kredi 2018, odeabank 8444 servisiyle kredi 2018,

2 Yorum "Odeabank 8444 Servisi İle Sms Kredi Nasıl Alınır?"

Odeabank 8444 Servisi İle Sms Kredi Nasıl Alınır? Adlı yazımıza lütfen konuyla ilgili cevap almak istediğini soruyu detaylı şekilde yazınız editörlerimiz aynı hassasiyet ile cevap verecektir.
  1. Bilgiler için teşekkürler. Eklemek istedim. Odeabank sms ile kredi başvuruları için bu bağlantıyı da kullanabilirler: odeabank sms kredi

    YanıtlaSil
  2. Bilgiler için teşekkürler. Eklemek istedim. Odeabank sms ile kredi başvuruları için bu bağlantıyı da kullanabilirler: odeabank sms kredi

    YanıtlaSil