Yapı Kredi Bankası QR Kodu İle Kartsız Para Çekme

Yapı kredi bankası mobil uygulamasına özel QR kodu ile ATM'den kartsız para çekme işlemi 2016 yılında aktif olmuş ve kullanıma sunulmuştur.
Bu özellik ile artık ATM veya banka kartınız yanınızda olmadığında en yakın yapı kredi ATM'sine giderek cep telefonunuza yüklü mobil uygulama aracılığı ile kartsız para çekimi yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası QR Kodu İle ATM'den Kartsız Para Çekme

Kartsız para çekme işlemini qr kodu ile yapabilmek için önce "Yapı Kredi Mobil" uygulamasını Android veya İOS sitemli telefonunuza yüklüyoruz, yüklü ise açarak giriş yapıyoruz ardından ise diğer adımlar sırasıyla şöyle;


yapıkredi girişyapıkredi kartsız para çekmeyapıkredi qr kodla para çekme
  1. Mobil uygulama giriş yapın.
  2. Para Çek'e basın
  3. Paranın çekileceği hesabı seçin
  4. Çekmek istediğiniz tutarı girin
  5. Devam tuşuna basarak atm'deki kara kodu (qr) okutunuz.

Atm'den herhangi bir tuşa basmanıza gerek yoktur çünkü atm ekranında direk sağ alt köşede bir QR kodu gözükmektedir onu okutmanız lazım.

Yapı Kredi'nin yanı sıra Garanti Bankası'nın da aynı uygulaması olan Garanti Bankası QR Kodu İle Kartsız Para Çekme yazımızı incelemek isterseniz,yazımızı okuyabilirsiniz.

Etiketler: yapı kredi atm kartsız para çekme, yapı kredi qr  kodu ile para çekme,yapı kredi kartsız para çekme 2018, yapı kredi qr kodla para çekme 2018,

0 Yorum "Yapı Kredi Bankası QR Kodu İle Kartsız Para Çekme"

Yapı Kredi Bankası QR Kodu İle Kartsız Para Çekme Adlı yazımıza lütfen konuyla ilgili cevap almak istediğini soruyu detaylı şekilde yazınız editörlerimiz aynı hassasiyet ile cevap verecektir.

Yorum Gönder