QNB Finansbank Anında Sms İle Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?



Finansbank’ın sms kredi servisi  ile uygun faiz oranlarından faydalanarak genel ihtiyaçlarınızı gidermek, kredi maliyetlerini azaltmak ve kolay bir şekilde de geri ödemek için artık çok daha şanslısınız. Bankanın geliştirdiği sms bankacılığı sayesinde tüm kredi paketleri için cep telefonunuzdan başvuru yapabilecek, kredi başvuruş sonucunuzu da aynı anda kısa mesaj ile öğrenebileceksiniz.

Finansbank sms ile kredi başvurusu yapacak olan kişilerin banka ile çalışıyor olmasına ya da herhangi bir hizmetini kullanmış olmasına gerek yoktur. 18 yaşını tamamlayan, düzenli bir işte ve maaş karşılığında çalışan, kredi notu banka kredisi almasına engel olmayacak olan ve bankalardan ceza almamış olan kişiler anında başvuru yapabilirler. 

QNB Finansbank 5030 Anında SMS İle Kredi Başvurunuzu Yapın

Finansbank sms ile kredi başvurusu yapmak isteyenlerin 11 rakamdan oluşan TC kimlik numaralarını yazmaları ve 5030’a tek bir kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir. Kısa mesaj gönderildikten sonra ihtiyaç kredisi kullanıp kullanamayacağınız banka tarafından değerlendirilecektir. Bu değerlendirme sıraısnda da kredi notunuz öncelikli olarak incelenecektir. Bunun haricinde daha önce bir kredi veya kredi kartı kullanmışsanız ve bunların ödemesini zamanında yapmışsanız, bu durumlar göz önünde bulundurularaktır. Kısa bir sürede bankanın yapacağı bu değerlendirme, kısa mesaj ile sizlere de bildirilecektir. 

Bankaya sms ile yapacağınız bu başvurularda en çok 50 bin TL için inceleme yapılacaktır. Bunun üzerinde bir kredi başvurusu yapmak için gelir belgesi ve nüfus cüzdanınızı yanınıza alarak banka şubesine gitmeniz gerekecektir.

Gönderilen Mesaj Onaylandığında Ne Yapmak Gerekir?

Eğer banka tarafından size gönderilen mesaja onay verildiği belirtilmişse, bu durumda bankanın size kredi vermesi için QNB Finansbank şubesine gitmeniz gerekmektedir. Size belirtilen kısa mesajda hangi evraklar ile şubeye gitmeniz belirtimektedir. Buna ek olarak 24 saat içeisinde banka müşteri temsilcisi sizi arayacak ve kredi başvurusu hakkında sizlere bilgilendirmeler yapacaktır.
QNB Finansbank’ın şubelerden yapılacak başvurularda sizden istediği evraklar oldukça basittir. Gelir belgenizi, nüfus cüzdanınızı ve son olarak da ikamet belgenizi veya adınıza kayıtlı bir faturayı banka şubesine getirmeniz, sms ile kredi başvurusu işlemlerinin sonlanması ve kredinin teslimi için yeterli olacaktır.

Etiketler: finansbank sms ile kredi, qnb finansbank sms ile kredi başvurusu.

0 Yorum "QNB Finansbank Anında Sms İle Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?"

QNB Finansbank Anında Sms İle Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır? Adlı yazımıza lütfen konuyla ilgili cevap almak istediğini soruyu detaylı şekilde yazınız editörlerimiz aynı hassasiyet ile cevap verecektir.

Yorum Gönder