Akbank Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Verenler Kazanıyor

Akbank müşterileri, otomatik fatura ödeme talimatı hizmetinden faydalanarak, su, telefon, elektrik, kira ya da bunun gibi faturaların ödeme tarihlerini takip etme derdinden kurtulmaktadır. Kredi kartları ya da banka kartlarına yönelik verecekleri Akbank otomatik fatura ödeme talimatı sonrasında, sizin belirteceğiniz tarihlerde ya da faturalarınızın son ödeme tarihi geldiği zaman otomatik olarak para transferi ve ödeme işlemleri yapılacaktır. Bu sayede faturalarınızı hem takip etmemiş hem de gününü geçirmemiş olacaksınız.

Akbank Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Hakkında ve Avantajları

Akbank otomatik fatura ödeme talimatı, kişilerin adına ya da başka biri adına olan doğalgaz, telefon, internet, su ya da doğalgaz faturalarının son ödeme tarihi geldiğinde otomatik olarak kredi kartları ya da banka kartları üzerinden ödenmesini sağlayan hizmettir. Banka şubeleri, mobil bankacılık, internet bankacılığı ve müşteri hizmetleri üzerinden bu şekilde talimat verilebilecektir.
Ayrıca, Akbank müşterilerinin verecekleri otomatik ödeme talimatlarına, banka tarafından 100 TL’ye kadar chip para da hediye edilmektedir. Bunun için FATURA yazıp 4566’ya kısa mesaj gönderilmesi yeterlidir.

Akbank Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Nasıl Verilir?

Akbank müşterileri, faturalarının otomatik olarak ödenmesini istiyorsa, aşağıdaki yollardan başvuruda bulunabilirler.
  • Akbank şubeleri
  • Akbank internet bankacılığı hesabı
  • Akbank müşteri hizmetleri (444 25 25)
  • Akbank Direkt mobil uygulaması
Bu yollardan yapılacak olan otomatik ödeme talimatlarında, banka kesinlikle ek bir komisyon ya da işlem ücreti talebinde bulunmayacaktır. Bundan dolayı, kesinlikle fatura tarihlerini takip edemeyen kişilerin, bu hizmetten faydalanması gerekmektedir.

Etiketler: akbank fatura talimatı, akbank otomatik fatura ödeme talimatı nasıl verilir.

0 Yorum "Akbank Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Verenler Kazanıyor"

Akbank Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Verenler Kazanıyor Adlı yazımıza lütfen konuyla ilgili cevap almak istediğini soruyu detaylı şekilde yazınız editörlerimiz aynı hassasiyet ile cevap verecektir.

Yorum Gönder