Kredi Kartı Teslim Süresi Hakkında

Kredi kartı başvurusu yapan kişiler, başvurularının onaylanıp onaylanmadığı ya da kredi kartlarının ne zaman teslim edileceği konularında zaman zaman heyecan yaşamaktadırlar. Bankalara yapılan kredi kartı başvurularında, genel olarak banka tarafından bilgilendirme mesajı gönderilecektir. Başvurunun yapıldığı tarihten itibaren 24 saat içerisinde yapılacak olan bu bilgilendirmede, kredi kartı başvurunuzun sonucu size bildirilecektir. Kredi kartı teslim süresi konusunda ise, bankanın net bir tarih vermesi mümkün değildir.

Genellikle 30 iş günü içerisinde teslim edileceği şeklinde yapılan bilgilendirmeler, aslında doğrudan çalışılan kurye ile alakalıdır. Çünkü, onaylanan kredi kartı başvurularında, aynı gün içerisinde kredi kartı basılır ve teslim edilmesi için kurye firmasına teslim edilir.

Kredi kartı kullanıcılarının başvurusuna onay aldıkları zamanlar göz önünde bulundurulduğunda, kredi kartlarının en erken 10 gün içerisinde kendilerine ulaştıkları da bilinmektedir. Bundan dolayı, ne kadar acil olursa olsun, kişilerin banka ile irtibat kurmadan önce 10 günlük süreyi beklemesi gerekmektedir.

Eğer kredi kartı teslim süresi için belirttiğimiz 10 gün geçmiş ama buna rağmen herhangi bir kredi kartı teslimatı yapılmamışsa, bu durumda bankanızın müşteri temsilcisi ile görüşebilirsiniz. Müşteri temsilcisi ile yapacağınız görüşmede, kredi kartınızın kuryeye teslim edilip edilmediğini, kurye takip numarasını ve hangi kurye ile çalışıldığını öğrenebilirsiniz. Size belirtilen kurye firmasının internet sitesine girerek ya da doğrudan telefon numaralarından ulaşarak, teslimat tarihi hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Etiketler: kredi kartım ne zaman gelir, kredi kartım ne zaman teslim olur.

0 Yorum "Kredi Kartı Teslim Süresi Hakkında"

Kredi Kartı Teslim Süresi Hakkında Adlı yazımıza lütfen konuyla ilgili cevap almak istediğini soruyu detaylı şekilde yazınız editörlerimiz aynı hassasiyet ile cevap verecektir.

Yorum Gönder